Hotel
DIVČIBARE
MALJEN

GRAND
NARCIS
Odmaralište
MLADOST
Odmaralište
CRNI VRH

 

Hotel Grand kategorisan sa tri zvezdice se nalazi u srcu Valjeva, na najlepšem gradskom trgu i samom početku pešačke zone – trgovačke ulice Knez Miloševe.

 

U njegovoj neposrednoj blizini nalazi se beli mermerni most koji moderno Valjevo spaja sa starom boemskom i zanatlijskom čaršijom Tešnjarem, kao i spomenici vojvodi Živojinu Mišiću i pesnikinji Desanki Maksimović. Objekat se nalazi između zgrade Narodnog muzeja Valjevo, koji je dve godine za redom proglašen najboljim muzejem u Srbiji i zgrade starog Muselimovog konaka adaptirane u muzejski prostor posvećen Prvom srpskom ustanku i seči knezova koji su u ovoj zgradi bili zatočeni. U toplim mesecima ispred hotela Granda na samom Trgu Živojina Mišića prostire se letnja bašta.Pored potpunog komfora, karakterističnog za objekte visoke kategorije, hotel Grand karakteriše duga tradicija, vrhunska usluga i pažljivo opremljen prostor.
Sa svojim apartmanima nudi vam sve uslove za idealan gradski odmor (city break). Hotel raspolaže sa 80 ležaja u 30 soba i 5 apartmana.U sklopu objekta nalazi se Gradska kafana, nacionalni restoran, salon Živojina Mišića, kao i Gradski podrum. Grand poseduje sopstveni parking.

 


Grand je pravi izbor za sve one koji poslom dolaze u Valjevo, omogućava im da na licu mesta, u luksuznom ambijentu najstarijeg hotela u Valjevu, organizuju svoje poslovne sastanke, druženja, poslovne koktele. Njegova pozicija na mapi grada turistima pruža šansu da brzo i lako upoznaju brojne valjevske znamenitosti, uživaju u baštama obližnjih kafića i restorana,  kupovini.

Foto Hotel Grand

 

 

Foto Hotel Grand

 

 

Foto Hotel Grand

 

 

Foto Hotel Grand

 

 

 

 

UTD NARCIS DIVCIBARE

Ugostiteljsko turističko društvo Narcis Divčibare osnovano je decembra 2012. godine. U okviru društva posluju hotel Divčibare, Maljen, odmaralište Mladost i odmaralište Crni Vrh na Divčibarama, Grand i Narcis u Valjevu. Foto