Hotel
DIVČIBARE
MALJEN

GRAND
NARCIS
Odmaralište
MLADOST
Odmaralište
CRNI VRH

 

Narcis je novo, elegantno i moderno zdanje, koje se nalazi u samom centru grad.

 

Narcis je otvoren 1965. godine, a potpuno renoviran 2009. godine. Novo, elegantno i moderno hotelsko zdanje, iako se nalazi u samom centru grad, udaljeno je od ulice, tako da buka ne remeti mir gostiju. Od Narcisa ka zgradi Skupštine Grada Valjeva, prostire se Gradski trg, a u njegovoj neposrednoj blizini je šetalište kraj reke Kolubare i Centar za kulturu.

 

 

Objekat raspolaže sa 133 ležaja u 78 soba i 4 apartmana. U prijatnom ambijentu restorana Panorama na poslednjem spratu gostima nudimo vrhunsku tradicionalnu kuhinju uz odabrana vina. Do restorana vodi lift koji pruža pogled na panoramu grada. Kapacitet restorana je 320 mesta.

 

 

Ljubazno i uslužno osoblje Narcisa je jedan od razloga da ponovo dođete. Bilo za vaše romantične ili poslovne trenutke, na raspolaganju vam je svečana sala, kao i sala za doručak.

Narcis

 

 

Narcis

 

 

Narcis

 

 

Narcis

 

UTD NARCIS DIVCIBARE

Ugostiteljsko turističko društvo Narcis Divčibare osnovano je decembra 2012. godine. U okviru društva posluju hotel Divčibare, Maljen, odmaralište Mladost i odmaralište Crni Vrh na Divčibarama, Grand i Narcis u Valjevu. Foto