Hotel
DIVČIBARE
MALJEN

GRAND
NARCIS
Odmaralište
MLADOST
Odmaralište
CRNI VRH

 


Restoran hotela raspolaže sa 300 mesta, a u njegovom sklopu je i prostrana restoranska terasa koja je u funkciji tokom letnje sezone!

 

 

RESTORAN

Pruža vrhunsku uslugu pripremanja pansionskih, svečanih i a’la carte obroka. Doručak je na bazi švedskog stola, dok se  ručak i večera serviraju po meniju. Pansionski gosti imaju izbor od 3 jela na meniju, a sportistima, rekovalescentima, kao i gostima sa specijalnim načinom ishrane nudi se mogućnost pripremanja posebnih obroka.

VOJVODIN SALON

Zasebna celina u okviru restorana kapaciteta 50 mesta, pogodna za organizovanje poslovnih ručkova ili večera, malih slavlja i drugih okupljanja koja podrazumevaju gurmansko uživanje u ponudi izvrsne hotelske kuhinje.

APERITIV BAR

 Kapacitet aperitiv bara je 100 mesta, u letnjim mesecima ima i baštu koja se prostire pored samog ulaza u hotel. Svakog dana gostima se nudi veliki izbor kvalitetnih poslastica - torti, kolača, palačinaka raznih vrsta, voćnih salata, sladoleda, frapea.

 

 

Hotel Divcibare

 

Hotel Divcibare

 

Hotel Divcibare

 

Hotel Divcibare

   

 

UTD NARCIS DIVCIBARE

Ugostiteljsko turističko društvo Narcis Divčibare osnovano je decembra 2012. godine. U okviru društva posluju hotel Divčibare, Maljen, odmaralište Mladost i odmaralište Crni Vrh na Divčibarama, Grand i Narcis u Valjevu. Foto