Hotel
DIVČIBARE
MALJEN

GRAND
NARCIS
Odmaralište
MLADOST
Odmaralište
CRNI VRH

 

U samom hotelu možete uživati u stonom tenisu,  plivanju i fitnesu, a u njegovom neposrednom okruženju u igri na sportskim terenima!

 

Gostima su na raspolaganju 2  teniska terena sa betonskom podlogom, 4 košarkaška igrališta, 3 odbojkaška terena, jedan rukometni teren i teren za mali fudbal na udaljenosti od 70 metara od hotela. Tim rekreatora hotela je na uvek na raspolaganju gostima.Pešačenje blagim planinarskim stazama ili mountinbike će vam pružiti nezaboravno uživanje u lepotama Divčibara.

 

 

U zimskom periodu ljubitelji skijanja ili snowboarding-a svoje veštine mogu pokazati na dve ski staze dužine 600 i 800 metara, početnicima su na raspolaganju dve staze od 300m i škole zimskih spotova, a najmlađi mogu svoje prve zimske čarolije doživeti na mnogobrojnim padinama za sankanje.

 

Divčibare možete upoznati i u vožnji čezama ili saonicama ili uživati u jahanju u neposrednoj blizini hotela.

 

 

Hotel Divcibare

 

Hotel Divcibare

 

Hotel Divcibare

 

   

 

UTD NARCIS DIVCIBARE

Ugostiteljsko turističko društvo Narcis Divčibare osnovano je decembra 2012. godine. U okviru društva posluju hotel Divčibare, Maljen, odmaralište Mladost i odmaralište Crni Vrh na Divčibarama, Grand i Narcis u Valjevu. Foto